COACHING

🇬🇧

MAARTEN

“De diepere oorzaak van je onrust en onvrede is een gebrek aan balans in je werk, relaties, geld, gezondheid of zingeving. Dat vraagt om bewustzijn EN actie!” -Jasper Kok-

VOOR WIE?

Je bent…

Een bewust persoon (scholier, werknemer of ondernemer), je staat open voor verandering om je leven op alle vlakken meer kleur te geven. Het enige is dat je het gevoel hebt dat dit nog niet lukt. 

Je wilt

Meer innerlijk geluk, meer impact binnen je eigen omgeving en leven vanuit rust en balans.

Je vindt belangrijk…

🌿 Het samengaan van innerlijke en uiterlijke rijkdom. 

🌿 Het behouden van je integriteit.

🌿 Innerlijke rust, balans en energie.

🌿 Het uitleven van jouw levensmissie.

Je ervaart…

🌿 Dat je op zoek bent naar meer balans tussen persoonlijke ontwikkeling, succes, relaties (gezin/ vrienden) en zingeving. 

🌿 Dat je niet weet welke richting je op wilt of welke eerste stap je het beste kan zetten.

🌿 Dat je misschien yoga, meditatie en of sport zou willen integreren voor rust en ruimte in je dagelijks leven, maar weet niet waar te beginnen of wat te doen.

WIE BEN IK?

Mijn naam is Maarten de Vos, ik woon aan de zuidwest kust van Portugal (in het Parque Natural do Sudoeste Alentejano e costa Vicentina) met mijn liefdevolle vrouw en drie kinderen. Een plek waar we buiten leven en genieten in de natuur. De vrijheid van buiten en op avontuur zijn geven mij voldoening. Mijn achtergrond qua werk ligt in de buitensport en lichamelijke opvoeding. Daarnaast ben ik jaren mentor en vertrouwenspersoon geweest in het onderwijs. Ik merkte dat me dit veel voldoening gaf. Ik doe al meer dan 15 jaar yoga en meditatie. In 2018 ben ik mijn geaccrediteerde Yoga Coaching level 1 en 2 gaan doen, gevolgd door MyQuest. Hier leerde ik verdere technieken van het coachen, maar ook de lichamelijke en spirituele benadering via yoga, ademwerk en meditatie. Deze combinatie samen met het beweeg-element zijn voor mij belangrijk. Het voelt natuurlijk aan om met mensen coachend in contact te zijn. Ik ontdekte mijn talent en tot op heden is dit mijn en ons werk, om al co-creërend te coachen en retraites te organiseren. MyQuest is hier een mooi samenwerk voorbeeld van. Waarin we met jongeren en volwassenen de natuur in gaan om hun uitdagingen te onderzoeken en kwaliteiten tot bloei te laten komen. Ik voel mij bevoorrecht dit werk te mogen doen. Mijn missie is om mensen bij te staan in het proces naar bewustzijn en transformatie. Mijn holistische benadering van coachen versnelt het proces om doelen te behalen. In mijn leven wil ik graag voor mijzelf en mijn omgeving dat proces dienen. Ik wens iedereen zijn eigen reis naar binnen met een uitkomst/resultaat waar je van droomt. Zodat je dit ook in de buitenwereld kunt manifesteren.

AANMELDEN? 

PRAKTISCHE INFO:

Maarten +31649289139

hiddenvalleyportugal@gmail.com

KIRSTEN

Mijn coaching richt zich op:

Wie ben je in essentie, wat wil je écht in het leven? En wat staat daar in de weg? 

“KNOW YOURSELF, FIND YOUR MISSION, EXPAND YOUR SOUL”

Samen kijken we hoe je ervoor staat, je huidige situatie en zullen we de consequenties daarvan verhelderen. Je ongewenste/ beperkende gedachte patronen doorbreken.

Ik nodig je uit om te ontdekken en ervaren wie je diep van binnen bent, wat jouw missie is en om deze ook te gaan leven.

Het integreren van je nieuwe zijn in je dagelijkse leven. Zodat je vol vertrouwen kunt genieten en stralen.

WIE BEN IK?

Mijn naam is Kirsten, mijn spirituele naam is Uma Shanti. Kirsten staat voor licht, Uma Shanti is de godin van het universum op aarde voor vrede. Ik ben hier om mijn licht te laten schijnen en vanuit neutraliteit in liefde te verbinden. Samen met mijn lief Maarten en onze wijze en pure kinderen Ronja, Lasse en Mika leven we in het prachtige zuidwesten van Portugal. Ik ben opgeleid als pedagoog (psychosociaal werkster) en docent. In deze periode heb ik kennisgemaakt met systemisch werk en opstellingen. Ik heb jarenlang in de jeugdhulpverlening en onderwijs gewerkt. In de afgelopen 15 jaar ben ik me stap voor stap gaan verdiepen in yoga en meditatie en heb daarin ook opleidingen gevolgd (Yoga Coaching level 1 en 2 en Hatha en Kundalini yogadocent). Een dankbaar proces van thuiskomen in mijzelf en van daaruit de wereld ingaan. Vanaf 2016 heb ik een diep transformatieve periode doorgemaakt waarin ik in de donkere grochten en negatieve gedachte van mijzelf ben gedoken, ze heb ervaren en doorvoelt. Het onder ogen zien van mijn diepste angsten is een van de meest waardevolle onderdelen in mijn proces. Vanuit kwetsbaarheid, moed, overgave en de diepe liefde voor mijzelf ben ik dankbaar om vanuit de donkerte telkens weer terug te keren naar het licht. Mijn beide namen bevestigen mij dat ik hier ben om mijn licht te laten stralen en mijzelf zoveel mogelijk in de wereld te zetten.  Ik heb ontdekt dat ik steady kan stralen.

Wil jij ook jouw licht laten stralen?

Ik ondersteun jou graag tijdens jouw proces.

VOOR WIE?

💫 Mannen, vrouwen, ouders die het ouderschap vanuit liefde en vertrouwen willen vormgeven.

💫 Onderwijs zorg medewerkers die vanuit hun hart willen werken.

💫 Mensen die graag meer energie willen ervaren.

💫 Mensen die durven te onderzoeken wat hun zielsmissie is.

💫 Mensen die zich steady in de wereld willen zetten.

💫 Mensen die bewuster willen leven.

PRAKTISCHE INFO:

AANMELDEN? 

Kirsten +31649289138

hiddenvalleyportugal@gmail.com