GET TO KNOW YOURSELF

🇬🇧

PORTUGAL 23 – 28 juni 2024 

WAAROM GET TO KNOW YOURSELF?

Al werkende als coach en in het voortgezet onderwijs, als docent, leerlingbegeleider, mentor en vertrouwenspersoon kregen wij steeds vaker vragen en opmerkingen van jong-volwassenen; 

🌱Ik ben ongemotiveerd en heb geen zin meer.

🌱Waar ben ik nu echt goed in? 

🌱 Wat wil ik eigenlijk in mijn leven? 

🌱 Ben ik wel goed genoeg?

🌱Ik heb weinig energie, voel leegte.

🌱Ik voel dat ik stilsta.

🌱Ik kan me angstig en rusteloos voelen.

🌱Ik heb het idee dat ik maar wat doelloos doe.

Met de GET TO KNOW YOURSELF nodigen wij jou uit om een aantal dagen uit je dagelijkse setting te stappen en met een kleine groep gelijkgestemde in de natuur te ontdekken waar jij van aan gaat. 

🌱 Wie ben ik eigenlijk? 

🌱 Doe ik wel het juiste in mijn leven?

🌱 Waar ben ik goed in? 

🌱 Wat wil ik echt in mijn leven? 

🌱 Ben ik wel goed genoeg?

🌱 Is dit het nou?

🌱 Wie ben ik eigenlijk?

🌱 Is het niet tijd voor een volgende stap?

Én, hoe kan ik die volgende stap zetten?

Dit is precies waar GET TO KNOW YOURSELF jou bij kan ondersteunen. Door jouw dromen te verhelderen en concretiseren ben je volledig klaar voor jouw volgende stap.

Het GET TO KNOW YOURSELF programma is met zorg samengesteld en opgebouwd. Door middel van bewegen, yoga, ontspanning en coach oefeningen daag je jezelf uit om je comfort zone te vergroten en uitdagingen aan te gaan. 

GET TO KNOW YOURSELF is erop gericht om:

🍀 Te verhelderen waar je nu staat

🍀 Te visualiseren waar je naartoe wilt 

🍀 Te concretiseren hoe je daar gaat komen

Door in de natuur te zijn krijg je een kalme geest en helderheid, je creatieve denken krijgt een boost. Back to basic is een belangrijke tool om dichter bij jezelf te komen.

Wij zorgen voor een veilige setting en professionele begeleiding.

VOOR WIE IS GET TO KNOW YOURSELF?

Voor mensen tussen de 16 en 24 jaar (ongeveer) die zich herkennen in bovenstaande en in een kleine groep gelijkgestemde in de natuur zichzelf willen ontwikkelen in een met zorg samengesteld programma waarin we met posiviteit en lichtheid een mooi proces doorgaan.

JA, IK GA MEE EN SCHRIJF ME IN!

hiddenvalleyportugal@gmail.com

Q/A:

🌱 Wat kan ik verwachten van deze week?

Dat je veel over jezelf zult leren. Het kan zo zijn dat je hierin uitdagingen ervaart die je verder brengen in je idee over jezelf en de wereld om je heen. Je zult met de groep, maar ook individueel of samen met en kleinere groep, opdrachten doen. Het is een week vol bewegen, yoga, ontspanning en plezier. Daarnaast zul je oefeningen krijgen die jou verder helpen om je persoonlijkheid te belichten en te ontdekken. In het programma nodigen wij jou uit om volledig te zijn wie je bent.

🌱 Is dit wel iets voor mij?

Als je over jezelf wilt leren en open staat om daarin je comfort zone wat te stretchen dan is dit zeker iets voor jou. Het gaat erom nieuwsgierig te zijn naar wie je in werkelijkheid bent.

🌱 Ik ben nog nooit alleen weg geweest?

Dat is geen probleem, wat misschien heel leuk zou zijn als je dit samen doet met een goeie vriend of vriendin. Wij zijn er om je op je gemak te laten voelen. Uit ervaring (we werken al meer dan 20 jaar met mensen) zien we dat dit gebeurd als het ijs gebroken is in de groep. Daar zullen wij bij aankomst voor zorgdragen.

🌱 Ben ik niet te jong of te oud?

Je leeftijd is een gegeven, maar als je voelt dat je dit wilt doen en je bent jonger of ouder dan 16 of 24 is dit geen probleem. Gedurende de week zul je merken dat leeftijd er niet toe doet. Iedereen heeft op zijn pad vergelijkbare of zelfs dezelfde uitdagingen en talenten.

🌱 Ik heb last van angst en spanning, kan ik wel mee doen?

Dit is misschien juist wel en reden om mee te doen. We nemen al jou overwegingen serieus. We hebben gezien dat het, in een veilige setting, aangaan van deze spanningen en angsten je verder helpen.

🌱 Wat moet ik mee nemen voor deze week?

Je krijgt na inschrijven een paklijst toegestuurd.

🌱 Wat moet mijn ervaring zijn?

Ervaring is niet nodig. Je bent helemaal welkom zoals je bent.

🌱Hoe kom ik op jullie plek?

Je kunt vliegen vanuit Nederland naar Faro. daar stopt een bus die je naar Lagos brengt. Kun je van tevoren al regelen. daar halen wij jou op. Het is ook mogelijk dat we, als er meerdere tegelijk aankomen, we jullie in Faro bij het vliegveld ophalen.

🌱 Waar slaap ik?

Je slaapt in je tentje die jezelf hebt mee gebracht. We hebben hier een vallei waar je midden in de natuur kan zijn. Hier is ook gelegenheid om naar het toilet te kunnen en te douchen.

🌱Als ik geen kampeer spullen heb?

Dan kan je deze altijd bij ons huren. Dit geld ook voor een matje en slaapzak.

🌱Moet ik zelf eten regelen?

Nee, wij zorgen voor alle maaltijden en snacks tussen door.

🌱Bel

We snappen ook dat je even een gesprek zou willen voordat je jezelf aanmeld. Dat kan natuurlijk altijd!

Maarten +31649289139

Kirsten +31649289138

DIT IS HOE ANDEREN ONS HEBEN ERVAREN:

“Ik vond de coaching sessies heel vriendelijk, open en duidelijk. Dank voor je nieuwsgierigheid”.  -Merlijn-

“Er was echt contact tijdens ons gesprek. Door de kracht van stiltes had ik de ruimte om mij te kunnen uiten”. -Sophie-

“Het was een hele fijne week.  Maarten straalt rust uit en stelt goede vragen. Ik merkte dat hij actief luistert naar wat ik hem vertel. Zo kon ik ingaan op mijn hulpvraag en voelde mij gesteund”.  -Leon –

“Ik vond het een fijn gevoel om de boel op een rijtje te zetten en door heldere vraagstelling en vooral doorvragen mezelf richting te geven in het proces. Je beheerst het om op een heel rustige wijze het gesprek te sturen en leiden; en zo iemand en mij tot eigen inzichten te krijgen. Je hebt zoveel in je, op werk, gezin, hobby en mens zijn gebied”. -Martijn, teamleider

“De aanpak zorgt automatisch voor een hoge motivatie en daardoor ook een hoge effectiviteit. Maarten peilt en speelt in op jouw behoeften en brengt je daarbij in aanraking met verschillende inzichten en invalshoeken, confronteert je met je eigen aannames en stuurt ze waar nodig bij. Deze open en interactieve aanpak heeft mij dan ook zeer goed geholpen in het vinden van mijn eigen rol en identiteit op mijn nieuwe school. Ik kan het dus van harte aanbevelen”!  -Frank- docent

In de begeleiding van leerlingen weet ze vertrouwen en veiligheid geven en grenzen stellen heel goed te combineren. Kirsten is prettig in de omgang, kundig in haar vakgebied, ze weet de juiste snaar te raken in gesprekken en is consequent en duidelijk. Een echte professional!” -Jan-

“Het belangrijkste inzicht dat ik kreeg door Maarten zijn aanpak, is dat ik met de oefeningen meer energie lijk te krijgen. En dat ik, waar de weerstand zit, in beweging zal moeten komen, daar liggen kansen voor herstel”. -Ewald , zelfstandig ondernemender-

JA, IK GA MEE EN SCHRIJF ME IN!

hiddenvalleyportugal@gmail.com

PRAKTISCHE INFO GET TO KNOW YOURSELF

START zondag 23 juni 2024 om 17:00 uur

EINDE vrijdag 28 juni ongeveer om 10:00 uur

GET TO KNOW YOURSELF IS INCLUSIEF

🌱 Professionele begeleiding door Maarten de Vos (sport, yoga- en ademdocent en coach) en Kirsten de Bruin (Pedagoge, docente, yogadocente en coach)

🌱 Intake/ kennismaking met een van ons

🌱 Dagelijks; back to basic ervaring, beweging, yoga, coaching voor persoonlijke ontwikkeling, samenwerken, uitdagende oefeningen en opdrachten en plezier.

🌱 Verblijf van 5 nachten in je eigen tent op in onze HIDDEN VALLEY aan de zuid West kust van Portugal (in de buurt van Aljezur).

🌱 Verse vegetarische maaltijden (ontbijt, lunch, diner en snacks tussendoor)

🌱 Welkomstcadeau

INVESTERING

Earlybird: €777,- (tot 1 mei 2024, daarna €888,-)

Omdat we aanmoedigen om met je vrienden/ vriendinnen te komen hebben we een aanbieding.

Boek je met zijn tweeën dan betaal je €1444,- in de earlybird (tot 1 mei 2024, daarna €1666,-)

GET TO KNOW YOURSELF IS EXCLUSIEF

🌱Reis naar Portugal (evt vliegticket Faro en bus naar Lagos, daar kunnen we je ophalen)

🌱 Reisverzekering

🌱 Eventuele nazorg (online of face tot face)

JA, IK GA MEE EN SCHRIJF ME IN!

hiddenvalleyportugal@gmail.com

ABOUT US VOOR OUDERS

Wij zijn Maarten en Kirsten en wonen met Ronja, Lasse en Mika in een prachtig stukje natuurpark aan de zuid-west kust van Portugal.

Maarten is 15 jaar lang werkzaam geweest in het voortgezet onderwijs als docent, leerlingbegeleider, mentor en vertrouwenspersoon. Daarnaast heeft hij veel gewerkt in de buitensport en werkt hij als coach met jongeren en volwassenen. 

Kirsten is opgeleid als pedagoog docente, yogadocente en coach. Ook zij heeft 15 jaar in het voortgezet onderwijs gewerkt in de onderwijsondersteuning als coach.

Een jaar geleden zijn wij uit onze onderwijsbanen gestapt en met ons gezin naar een Hidden Valley in Portugal verhuisd om te gaan ervaren hoe het leven daar voor ons is. We wonen op een ruig en puur stuk land. Onze kinderen hebben een liefdevolle plek waar ze in de natuur vanuit nieuwsgierigheid projectmatig hun onderwijs vormgeven.

Wij zijn naast het opbouwen van ons bestaan niet gestopt met het werken met tieners/jongvolwassenen. De stap die we zelf hebben genomen heeft ons extra doen realiseren of eigenlijk nog meer helderheid gegeven in hoeveel jongeren een ‘struggle’ ervaren in het leven. Ze zijn zoekende en weten niet wat ze willen of hoe ze dat kunnen verhelderen. Hierdoor lijken ze een stukje zingeving te missen in het leven. Dit kan leiden tot gebrek aan motivatie en een onvervuld leven.

Met GET TO KNOW YOURSELF willen we deze jongeren ondersteunen in hun proces. Zodat ze weten wie ze zijn, wat ze willen in het leven en ze tools ontwikkelen zodat ze zelf kunnen kiezen hoe ze omgaan met de uitdagingen die het leven te bieden heeft.