RETREAT AND HEAL YOURSELF

🇬🇧

1-7 DECEMBER 2024 @Palmas Lodge

WAAROM RETREAT AND HEAL YOURSELF?

RETREAT AND HEAL YOURSELF is een samenwerking met Jiska

Ik ben Jiska de Bruin. Ik woon in Haarlem met mijn lief en heb twee volwassen kinderen. Ik ben opgeleid als psychotherapeut en GZ psycholoog. Ik heb jarenlang in verschillende instellingen gewerkt en sinds 2014 in mijn eigen praktijk. Ik miste iets in de reguliere psychotherapie en ben toen na verschillende ontdekkingstochten in contact gekomen met energetisch systemisch werk. Er ging een nieuwe wereld voor mij open en ik voelde mij er meteen thuis. Ik heb tijdens mijn opleiding mogen ervaren dat er op allerlei lagen te helen valt. Ik ben dankbaar dat ik de moed heb gevonden dit intensieve proces aan te gaan in de veilige omgeving die de opleiders en de groep mij konden bieden. Na het afronden van de basis- en vervolgopleiding bij Torxa in Haarlem wil ik deze manieren van werken combineren. Ik ervaar het als een eer om tijdelijk mee te mogen lopen op jouw levenspad gedurende een periode dat het minder goed gaat, vastzittende patronen het leven in de weg zitten of dat er zo veel gebeurt in het leven, dat het pad even kwijt is. Ik schijn mijn licht op pijnlijke plekken die gezien willen worden om te kunnen helen en doe dit met liefde, doortastendheid en humor. Ik kijk vanuit mijn expertise en ervaring graag mee en help met het (terug) vinden van je eigen veerkracht en kompas om weer verder te gaan.

BIG GZ psycholoog 49909004125 BIG Psychotherapeut 69909004116 KvK 60435771

Mijn naam is Maarten de Vos, ik woon aan de zuidwest kust van Portugal (in het Parque Natural do Sudoeste Alentejano e costa Vicentina) met mijn liefdevolle vrouw en drie kinderen. Een plek waar we buiten leven en genieten in de natuur. De vrijheid van buiten en op avontuur zijn geven mij voldoening. Mijn achtergrond qua werk ligt in de buitensport en lichamelijke opvoeding. Daarnaast ben ik jaren mentor en vertrouwenspersoon geweest in het onderwijs. Ik merkte dat me dit veel voldoening gaf. Ik doe al meer dan 15 jaar yoga en meditatie. In 2018 ben ik mijn geaccrediteerde Yoga Coaching level 1 en 2 gaan doen, gevolgd door MyQuest. Hier leerde ik verdere technieken van het coachen, maar ook de lichamelijke en spirituele benadering via yoga, ademwerk en meditatie. Deze combinatie samen met het beweeg-element zijn voor mij belangrijk. Het voelt natuurlijk aan om met mensen coachend in contact te zijn. Ik ontdekte mijn talent en tot op heden is dit mijn en ons werk, om al co-creërend te coachen en retraites te organiseren. MyQuest is hier een mooi samenwerk voorbeeld van. Waarin we met jongeren en volwassenen de natuur in gaan om hun uitdagingen te onderzoeken en kwaliteiten tot bloei te laten komen. Ik voel mij bevoorrecht dit werk te mogen doen. Mijn missie is om mensen bij te staan in het proces naar bewustzijn en transformatie. Mijn holistische benadering van coachen versnelt het proces om doelen te behalen. In mijn leven wil ik graag voor mijzelf en mijn omgeving dat proces dienen. Ik wens iedereen zijn eigen reis naar binnen met een uitkomst/resultaat waar je van droomt. Zodat je dit ook in de buitenwereld kunt manifesteren.

KvK 74500163

Mijn naam is Kirsten, mijn spirituele naam is Uma Shanti. Kirsten staat voor licht, Uma Shanti is de godin van het universum op aarde voor vrede. Ik ben hier om mijn licht te laten schijnen en vanuit neutraliteit in liefde te verbinden. Samen met mijn lief Maarten en onze wijze en pure kinderen Ronja, Lasse en Mika leven we in het prachtige zuidwesten van Portugal. Ik ben opgeleid als pedagoog (psychosociaal werkster) en docent. In deze periode heb ik kennisgemaakt met systemisch werk en opstellingen. Ik heb jarenlang in de jeugdhulpverlening en onderwijs gewerkt. In de afgelopen 15 jaar ben ik me stap voor stap gaan verdiepen in yoga en meditatie en heb daarin ook opleidingen gevolgd (Yoga Coaching level 1 en 2 en Hatha en Kundalini yogadocent). Een dankbaar proces van thuiskomen in mijzelf en van daaruit de wereld ingaan. Vanaf 2016 heb ik een diep transformatieve periode doorgemaakt waarin ik in de donkere grochten en negatieve gedachte van mijzelf ben gedoken, ze heb ervaren en doorvoelt. Het onder ogen zien van mijn diepste angsten is een van de meest waardevolle onderdelen in mijn proces. Vanuit kwetsbaarheid, moed, overgave en de diepe liefde voor mijzelf ben ik dankbaar om vanuit de donkerte telkens weer terug te keren naar het licht. Mijn beide namen bevestigen mij dat ik hier ben om mijn licht te laten stralen en mijzelf zoveel mogelijk in de wereld te zetten. In mijn proces heb ik ervaren hoe belangrijk het is om een aantal dagen uit je dagelijkse modus te stappen en in een veilige setting, in een groep gelijkgestemde, een ‘reis’ te maken. Zodat je helder en opgeladen weer naar buiten stapt.

Ik zie jou graag.